Yusuf Yazıcı'ya yol göründü! Trabzonspor'da gidecekler listesi belli oldu

Trabzonspor'da bazı isimler ikinci şansı bulmasına rağmen bekleneni veremedi. Yusuf Yazıcı ve Yusuf Erdoğan listenin başını çekerken, ayrıca Stefano Denswil de gönderilecek oyuncular arasında. Büyük beklentiler ile Lille'den kiralanan Yusuf Yazıcı, performans olarak bir türlü istenilen düzeye gelemedi.

Bu sezonki performansı ile beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı gözden çıkarıldı. Yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, oyuncu ile devre arasında yolları ayırmak istiyor.

TRABZONLU YUSUF YAZICI ÇOK FARKLIYDI

Bir dönem Trabzonspor'da oynadığı harika futbol ile dikkatleri üzerine çeken ve aynı zamanda Trabzon şehrinin bizzat yetiştirdiği bir yıldız adayı olan Yusuf Yazıcı, Avrupa macerasında inişli çıkışlı bir performans sergilemiş ve sonra tekrar Karadeniz ekibine kiralanmıştı.

Eski formunu bir türlü yakalayamayan oyuncuya maalesef yol göründü. 61saat'in haberine göre Yusuf Yazıcı ayrılmak isterse kolaylık sağlanacak.

STEFANO DENSWİL VE YUSUF ERDOĞAN DA GİDİYOR

Kasımpaşa ile anlaşan Yusuf Erdoğan ile birlikte Stefano Denswil ile de yollar ayrılacak. Kadroda yer açmak isteyen Bordo Mavililer, yeni transferler için çalışmalara başladı.