Yusuf Yazıcı için karar verildi! O maç her şeyi değiştirdi

Devre arasında gönderilmesi planlanan Yusuf Yazıcı, Ümraniye maçındaki performansıyla alkış aldı. Yusuf Yazıcı takımda kalmayı garantiledi.

AKŞAM

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Dünya Kupası arası sonrasında yaptığı açıklamada formunu beğenmediği oyuncuları devre arasına kadar takip edeceğini ve ardından bazı isimlerle yolların ayrılacağını söylemişti. Bu isimlerden biri de sezon başında Lille'den kiralanan Yusuf Yazıcı'ydı. Bu sezon ligde ve Avrupa'da görev aldığı karşılaşmalarda kötü bir performans ortaya koyan ve 10 maçta sadece 171 dakika görev yapan Yusuf Yazıcı, Türkiye Kupası'ndaki Ümraniye mücadelesinde ise eski günlerine dönmenin sinyallerini verdi.

AVCI FORMA ŞANSI VERECEK

46'da Naci'nin yerine oyuna giren tecrübeli futbolcu, 104 ve 113'üncü dakikalarda attığı gollerle bir anlamda Trabzonspor'a turu getirdi. Bu sezon ilk kez Bordo-Mavili formayla gol sevinci yaşayan Yusuf, performansıyla alkış alırken, takımda kalmayı da bir anlamda garantiledi. Avcı, Yusuf'a ligin kalan bölümlerinde daha fazla şans vermeyi planlıyor.