Yusuf Yazıcı transferi bitti! Resmen duyurdular...

Fransız ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Lille ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Yusuf Yazıcı'nın transferini resmen duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen ve performansıyla göz dolduran Yusuf Yazıcı için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lille ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan milli oyuncunun transferini Fransızlar duyurdu. Fransız basınında yer alan habere göre; Lille'nin ara transfer döneminde Yusuf Yazıcı'nın kontratını yenileyeceği belirtildi.

YUSUF YAZICI, LILLE'DE KALIYOR

2019 yılında Lille transfer olan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, Fransız kulübündeki performansıyla adeta taraftarın sevgilisi oldu. Lille ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Yusuf Yazıcı'nın kırmızı-lacivertli kulüp ile yeni sözleşme imzalayacağını Fransız basını duyurdu.

LILLE'DE ÇOK MUTLU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Milli oyuncu, geçtiğimiz ay Lille'de çok mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini açıklayarak hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koymuştu.

YUSUF YAZICI'NIN RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, Lille kariyerinde tüm kulvarlarda 109 maça çıkarken 21 gol 11 asist ile skora etki etmeyi başardı. Tecrübeli oyuncu, Fransız ekibi ile 1'er kez Ligue 1 ve Fransa Süper Kupası şampiyonluğu yaşamasının yanında 1 kez de UEFA Avrupa Ligi'nde gol krallığı yaşadı.

www.aksam.com.tr