Yusuf Yazıcı gündem oldu! Tüm Fransa onu konuşuyor...

Fransa Ligue 1'de forma giyen Yusuf Yazıcı, Fransa'da manşet oldu. Milli oyuncu bu kez başarılı performansıyla değil dikkat çeken bir hareketiyle manşetlere taşındı. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fransız ekibi Lille'de sergilediği başarılı performansla taraftarın sevgili olan Yusuf Yazıcı bu sezonda performansıyla göz dolduruyor. Sözleşmesinin son yılına giren ve Lille'de mutlu olduğunu açıklayan milli oyuncu, Fransız basınında manşetlere taşındı. Fransa'da yeni gündem Yusuf Yazıcı'nın gol sevinci oldu.

YUSUF YAZICI'NIN GOL SEVİNCİNİ KONUŞUYORLAR

2019 yılında transfer olduğu Lille'de adını efsaneler arasına yazdıran milli oyuncu Yusuf Yazıcı saha içi ve dışında yaptıklarıyla her zaman Fransızların ilgisini çekiyor. Son olarak Fransız basını, Yusuf'un gol sevincini manşetlerine taşıdı. Gol sevinci olarak ellerini iki yana açarak "Y" harfini yapan milli oyuncunun sevinci Fransa'da ikonikleşti.

TARAFTARLARDA YAPIYOR

Fransız basını, haberin ayrıntısında Yusuf Yazıcı'nın gol sevincinin ikonikleştiğini ve taraftarların da sık sık bu sevinci yaparak sosyal medyada paylaştığını yazdı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

Milli oyuncunun sözleşmesi Ligue 1 ekibi ile sezon sonu sona erecek. Henüz resmi olarak bir açıklama gelmese de iki tarafın yeni kontrat konusunda çoktan anlaştığı iddia ediliyor.

LILLE RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, Lille forması ile tüm kulvarlarda 109 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 21 gol ve 11 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr