Yusuf Yazıcı, Fransa'yı kasıp kavurdu! Tüm ülke onu konuşuyor: Rekor kırdı

Yusuf Yazıcı, Fransa'da başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Lille formasıyla 100. maçına çıkarak tarihe geçen Yusuf Yazıcı, ülke basınında gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, yeni sezona bomba gibi başladı. Başarılı performansıyla kariyerinde yeniden yükselişe geçen ve Lille formasıyla tarihe geçen Yusuf Yazıcı, Fransa basınında gündem oldu.

YUSUF YAZICI, NEREDEYSE GÖNDERİLECEKTİ

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren Yusuf Yazıcı, bu yaz döndüğü Lille'de kadroda düşünülmüyordu. Transferine kesin gözüyle bakılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, antrenmanlardaki performansıyla teknik direktör Paulo Fonseca'nın gözüne girmeyi başardı.

TARİHE GEÇTİ! FRANSA'DA GÜNDEM OLDU...

Lille'de 100. maçına çıkan Yusuf Yazıcı, tarihe geçti. Fransız takımında en çok forma giyen 2. Türk oyuncu olarak tarihe geçen 26 yaşındaki orta saha ülke basınında gündem oldu. Dibi görmeye yaklaşan Yusuf Yazıcı'nın yeniden yükselişe geçtiği belirtilirken, kadrodaki yerini de sağlamlaştırdığı yazıldı.

TRABZONSPOR'DAKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Trabzonspor'da 20 resmi maça çıkarken bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 759 dakika sahada kalan 5 gol ve 1 asistle skora etki etti.