Yusuf Yazıcı, Fransa'yı ayağa kaldırdı! Herkes onu konuşuyor

Yusuf Yazıcı, performansıyla Fransa'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Monaco maçında büyük beğeni toplayan ve alkış alan milli oyuncu Yusuf Yazıcı için övgü dolu sözlerde bulunuldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, performansıyla Monaco maçına damga vurdu. Karşılaşmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan milli oyuncu Yusuf Yazıcı için Fransa basınında övgü dolu ifadelere yer verildi.

LILLE KAZANDI, YUSUF YAZICI MAÇA DAMGA VURDU

Ligue 1'in 10. hafta mücadelesinde Lille, sahasında konuk ettiği Monaco'yu 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekipte forma giyen Yusuf Yazıcı maça damga vuran isimlerden biri oldu. Performansıyla büyük beğeni toplayan milli oyuncu, hocası Paulo Fonseca'nın da gözüne girdi.

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Fransa basınında yer alan haberde; Yusuf Yazıcı'nın hücumun ön saflarında yer aldığı belirtilirken, "Sahte 9 numara rolünde başarılı oldu. Monaco'nun savunucuları için hayatı cehenneme çevirdi. Türk oyuncu, Paulo Fonseca'nın tercih ettiği bir oyuncu haline geldiğini de kanıtladı." ifadelerine yer verildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 14 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 686 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 4 golle skora etki etti.

www.aksam.com.tr