Yunus Akgün için inanılmaz rakam! İsmail Çipe detayı Galatasaraylıları çıldırttı

Galatasaray'da Yunus Akgün konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takım içi maaş dengesini bulmaya çalışan Galatasaray, İsmail Çipe'nin maaşının dahi neredeyse 3'te 1'ini kazanan Yunus Akgün'e ciddi bir iyileştirmeye gitmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

Galatasaray, maaşı tartışma konusu olan Yunus Akgün'de adım atmaya hazırlanıyor. Adana Demirspor'da müthiş bir sezon geçiren ve Galatasaray'da da iyi bir başlangıç yapan Yunus Akgün'e hatırı sayılır bir iyileştirme yapılacak.

YUNUS AKGÜN'ÜN MAAŞI İSMAİL ÇİPE'NİN BİLE ALTINDA

İsmail Çipe'nin maaşının dahi neredeyse 3'te 1'ini kazanan Yunus Akgün, Galatasaray'dan yıllık 900 bin TL kazanıyor. İsmail Çipe yıllık 2 milyon 500 bin TL kazanırken, Yunus Akgün de yeni sözleşmesiyle birlikte senede 10 milyon TL'nin üzerinde bir rakam ödenecek.

20-25 MİLYON EUROLUK SERBEST KALMA BEDELİ

Yunus Akgün'ün 2 yıl kalan kontrat süresini de uzatacak olan Galatasaray, 22 yaşındaki futbolcu için astronomik bir serbest kalma bedeli belirleyecek. Söz konusu rakamın 20-25 milyon euro seviyelerinde olması bekleniyor.

BU AKŞAM DA İLK 11 ÇIKACAK

Yunus Akgün Galatasaray'ın bu sezonki ilk 2 maçına da ilk 11'de çıktı. Bu akşam Ümraniyespor'a konuk olacak Sarı-Kırmızılılarda başarılı futbolcunun yine ilk 11'de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye dev piyango! Tam 90 katıydı: İnanılmaz transfer

38 MAÇTA 26 GOLE KATKI VERMİŞTİ

Geride bıraktığımız sezonda Adana Demirspor formasıyla toplam 38 maça çıkan Yunus Akgün 9 gol, 17 asistlik istatistik yakalamıştı.