Yunanistan'da Fatih Terim krizi! Ortalık adeta yıkıldı...

Fatih Terim, Panathinaikos'ta büyük bir krize sebep oldu. Yunan basını, mağlubiyetin ardından Terim'i topa tuttu. İşte Fatih Terim cephesinde yaşanan o gelişme...

www.aksam.com.tr

Fatih Terim, 2023'ün son günlerinde imza attığı Panathinaikos'ta etkili bir başlangıca imza atmıştı. Normal sezonu 4. sırada bitiren Panathinaikos, play-off maçlarına galibiyetle başlasa da son maçta PAOK karşısında alınan kritik mağlubiyet, başarılı teknik adamı eleştirilerin merkezi haline getirdi.

FATİH TERİM'E YUNAN BASININDAN AĞIR ELEŞTİRİLER

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Ligi Play-Off turunda PAOK'a 2-1 mağlup oldu. Bu maça geçmiş karşılaşmalara nazaran farklı bir oyun dizilişiyle çıkan Terim'in tercihleri, Yunan basınında tepkiye yol açtı. Yazılan haberlerde, "Bu oyun görüşü defansta çok fazla zafiyet gösteriyor. Şampiyonluk Panathinakos ve Fatih Terim için artık mucize." yorumları yapıldı.

HAKEM ELEŞTİRİSİ GÜNDEM OLDU

Fatih Terim, PAOK mağlubiyeti sonrası hakem kararlarına da ağır eleştirilerde bulunmuştu. 70 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı maçı yöneten Danimarkalı hakem için "Böyle hakem göndereceklerse hiç göndermesinler!" yorumunda bulunmuştu. Terim'in bu sözleri Yunan basınında "Bahane arıyor" olarak nitelendirildi.

PANATHINAIKOS KARNESİ

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında 19 maçta görev aldı. Deneyimli hoca bu karşılaşmaların 10'unda galibiyet alırken kalan mücadelelerde 6 beraberlik ve 3 yenilgi gördü.

www.aksam.com.tr