Yunanistan'da Fatih Terim krizi! Ortalığı ateşe verdi: Herkes onu konuşuyor...

Geçtiğimiz aylarda Yunan ekibi Panathianikos'un başına geçerek sürpriz bir karara imza atan Fatih Terim için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, Yunanistan'da gündem oldu. İşte Fatih Terim haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, gittiği ilk günden beri ülkeye damga vurmayı başarmıştı. Başarılı çalıştırıcı, yeşil-beyazlı ekibin başına şampiyonluk mottosu ile geçmiş ve başarılı sonuçlar almayı başarmıştı. Son yaşanan gelişme Terim'i adeta çıldırttı.

FATİH TERİM ERTELEMEYİ HOŞ KARŞILAMADI

Panathinaikos ile şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim, Yunanistan Futbol Federasyonu'nun aldığı kararın ardından oldukça sinirlendi. Yunanistan basınında yer alan habere göre; Fatih Terim, PAOK ile Olympiakos arasında oynanacak mücadelenin ertelenme kararını adil bulmadı ve bu yüzden bu karar onu adeta küplere bindirdi. PAOK ve Olympiakos, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale kaldığı için federasyon böyle bir karar aldı. Terim, bu tepkisinden dolayı Yunanistan'da gündem oldu

ŞAMPİYONLUK TURUNDA MÜCADELE EDİYOR

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında ligi 56 puanla 4'üncü sırada tamamlamıştı. Başarılı çalıştırıcı, yeşil-beyazlı ekip ile şampiyonluk turunda mücadele ediyor. Terim, turun ilk karşılaşmasında ezeli rakipleri Olympiakos'u deplasmanda 3-1'le geçerek zirve ile puan farkını 3'e düşürmeyi başarmıştı.

PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında tüm kulvarlarda 18 maça çıktı. 71 yaşındaki çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak maç başına 2 puan ortalaması yakalamayı başardı.

www.aksam.com.tr