Yunanistan'da büyük Fatih Terim depremi! Krize girdiler: Yer yerinden oynadı

Yunan ekibi Panathinaikos'un başında bulunan Fatih Terim için flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekiple şampiyonluk kovalayan tecrübeli çalıştırıcı, gündem oldu. İşte Fatih Terim haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

Uzun süre takım çalıştırmayan Fatih Terim, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir karar alarak Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçmişti. Yunanistan macerasına iyi bir giriş yapan Terim kısa sürede taraftarın sevgisini kazanmayı başarmıştı. Yaşanan son gelişmeler Panathinaikos'ta adeta krize neden oldu.

FATİH TERİM'İN TERCİHİ KULÜPTE HUZURSUZLUĞA SEBEP OLDU


2023 yılının son günlerinde Yunan ekibi Panathinaikos'un teknik direktörlük teklifini kabul ederek yeni bir maceraya yelken açan Fatih Terim'in kadro tercihi takımda adeta krize neden oldu. Yunan basınında yer alana habere göre; Fatih Terim'den önce takımın başında bulunan . Ivan Jovanovic, takımın deneyimli file bekçisi Yuriy Lodygin'e süre verme garantisi sunarak sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattırmıştı. Terim göreve gelir gelmez Bartlomiej Dragowski'yi Spezia'dan transfer ettirmiş ve ona şans vermişti. Bu gelişmenin ardından Lodygin'in mutsuz olduğu ve yönetimle bu yüzden sorun yaşadığı belirtildi.

AYRILMAK İSTİYOR


Rus kaleci Yuriy Lodygin'in süre almak için kendisine garanti verildiği ve bu söz yerine getirilmediği için takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Taraftarların takımda kalmasını istediği kalecinin kararının Fatih Terim'in tercihlerine göre değişebileceği kaydedildi.

TERİM'İN PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında tüm kulvarlarda 17 maça çıktı. 71 yaşındaki çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayarak 1.94 puan ortalaması yakaladı. Terim, yeşil-beyazlı ekiple Yunanistan Kupası'nda finale çıkma başarısı gösterdi.

www.aksam.com.tr