Youssef En-Nesyri depremi! Çılgına çevirdi: Sabır tükeniyor

Youssef En-Nesyri çileden çıkardı. Fenerbahçe'ye rekor bedelle transfer olan Faslı forvet, büyük beklentilerle kadroya katılmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Youssef En-Nesyri'ye büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezon 99 puan toplayan kadrosuna önemli takviyeler yapan sarı lacivertlilerin en dikkat çeken hamlelerinin başında Youssef En-Nesyri geliyor. Fenerbahçe'nin bonservisine 19.5 milyon euro ödedeği yıldız golcü, performansıyla taraftarların tepkisine maruz kaldı.

EN-NESYRI BİLMECESİ!

Yeni sezonda şampiyonluk hasretine teknik direktör Jose Mourinho ile son vermek isteyen Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de hızlı geçirdi. Sarı lacivertlilerde birçok ayrılık gerçekleşirken, en dikkat çeken isim rekor transfer bedeliyle Youssef En-Nesyri olmuştu.

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan bonservis rekoru kırarak transfer ettiği yıldız futbolcu, hala form tutamadı. Transferinden bu yana 1.5 ay geçen Faslı futbolcu, Fenerbahçe'nin dışında ülkesinin milli takımı için bile yeterli seviyede değil. Zira Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Gabon ile oynadığı maçın kadrosunda yer alan En-Nesyri, karşılaşmada 1 dakika bile süre almadı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin bir başka yeni transferi Sofyan Amrabat ise maçta forma giydi.

SABIR TÜKENİYOR!

Fenerbahçe taraftarları ise Youssef En-Nesyri'deki bu belirsizliğe tepki gösteriyor. Transferinden bu yana 6 maça çıkan En-Nesyri, yalnızca 1 gol atarken etkili bir performans da gösteremedi. Taraftarlar kulüp tarihine geçen bu rekor transferden çok daha fazla şey bekliyor.

Öte yandan Galatasaray'ın Victor Osimhen hamlesinin ardından ise Fenerbahçe taraftarları, Youssef En-Nesyri'nin bir an önce kendini bulması ve takıma katkı sağlamasını istiyor.

www.aksam.com.tr