Younes Belhanda'nın dünyası başına yıkıldı! Adana Demirspor kararı verdi

Adana Demirspor forması giyen Younes Belhanda cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. 33 yaşındaki yıldız futbolcu için karar verildi. İşte Younes Belhanda cephesinde yaşanan o gelişme...

Trendyol Süper Lig'in iddialı takımı Adana Demirspor'da flaş gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler'de yıldız futbolcularla yollar ayrılıyor...

SÖZLEŞMELERİ FESHEDİLECEK

Ajansspor'un haberine göre; Adana Demirspor, Younes Belhanda ve Badou Ndiaye ile yollarını ayırma kararı aldı. Mavi-lacivertlilerde önümüzdeki günlerde Belhanda ve Ndiaye'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilecek.

ÖDEME KRİZİ YAŞANMIŞTI

Öte yandan, Adana Demirspor kulübünün futbolcuların maaşlarını ödemekte geciktirdiği ve bazı futbolcuların da takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Başkan Murat Sancak da sosyal medya hesabından, "Maaşlar konusunda sıkıntılar haberleri kısmen doğru, bu her kulüpte olabilecek konular ama bilinmez Adana Demirspor'da olunca herkes balıklama atlıyor" ile iddiaları doğrulamıştı.

ÖDEME YAPILDI

Futbolcuların maaşlarının ödemesini geciktiren Adana Demirspor yönetiminin, dün futbolculara ödeme yaptığı öğrenildi.

BELHANDA VE NDİAYE'NİN PERFORMANSI

Türkiye kariyerinde Ankaraspor, Galatasaray, Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor takımları bulunan Badou Ndiaye, Mavi Şimşekler'de 44 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

2021-2022 sezonunda Galatasaray'dan ayrılıp Adana Demirspor'un yolunu tutan Younes Belhanda, Mavi-lacivertli formayla çıktığı 74 karşılamada 19 kez rakip fileleri havalandırdı.

BELHANDA'DAN PAYLAŞIM

Adana Demirspor'dan ayrılması gündemde olan Younes Belhanda, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım...