Younes Belhanda herkesi ters köşeye yatırdı! Ve transfer resmen bitti...

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da top koşturan Younes Belhanda'nın sözleşmesi sezon sonunda noktalanacak. Faslı futbolcunun yeni takımının neresi olacağı ise merak konusuydu. Younes Belhanda, geleceğine ilişkin kararını verdi.

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonun başında Adana Demirspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla Akdeniz ekibinde taraftarların sevgilisi olan Younes Belhanda için transfer sıcak saatler yaşanıyor. Sözleşmesinin son yılına giren ve Fransa'ya dönmesi beklenen Belhanda adeta herkesi ters köşeye yatırdı. Faslı oyuncu, Adana Demirspor'un yeni kontrat teklifini kabul etti.

YOUNES BELHANDA, ADANA DEMİRSPOR'DA KALIYOR

2017 yılında Galatasaray'a transfer olarak ülkemize adım atan Younes Belhanda, sarı-kırmızılı ekip ile yaşadığı sorunlardan dolayı sözleşmesi feshedilince Adana Demirspor'un yolunu tutmuştu. Akdeniz ekibi ile iki yıllık sözleşme imzalayan Faslı oyuncu kontratının son yılına girdi. Fransa'ya döneceği yönünde hakkında sık sık haberler çıkan Younes Belhanda, Adana Demirspor ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve kısa süre içerisinde yeni sözleşmenin imzalanacağı bildirildi.

GALATASARAY YÖNETİMİNİ ELEŞTİRİNCE SÖZLEŞMESİ FESHEDİLMİŞTİ

Younes Belhanda, Galatasaray'ın Sivasspor maçının ardından stat zemini için yönetimi sert bir dille eleştirince sarı-kırmızılı yönetim tarafından sözleşmesi feshedilmişti.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Faslı oyuncu, Adana Demirspor forması ile tüm kulvarlarda 72 maça çıkarken 19 gol ve 12 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr