Yok böyle rekor! Tüm İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor: Ortalık yıkıldı

Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, bir gol daha atması halinde inanılmaz bir rekora imza atacak. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, başarılı performansıyla büyük beğeni topluyor. İtalyan ekibinin vazgeçilmezi olan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, bir gol daha atarak Serie A tarihine geçmeye hazırlanıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU, INTER'İN VAZGEÇİLMEZİ

2021'in yazında Milan'dan ezeli rakibi Inter'e bedelsiz transfer olarak büyük ses getiren Hakan Çalhanoğlu, başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıldız oyuncu, sahadaki performansıyla takımının vazgeçilmezi haline geldi.

YOK BÖYLE REKOR! SERİE A TARİHİNE GEÇECEK...

İtalya basınında yer alan habere göre; Hakan Çalhanoğlu, bir gol daha atması halinde Şükrü Gülesin'in rekorunu egale ederek Serie A'da 36 golle en fazla gol atan Türk oyuncu rekoruna ortak olacak. Lig'de yarın Roma ile karşılaşacak olan Inter'de tüm gözler milli yıldızın üzerinde olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla şu ana kadar 11 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 900 dakika sahada yer alan milli oyuncu, 4 gol ve 1 asistle skora etki etti.