Yok böyle bonservis! Vedat Muriqi transferini duyurdular: Hayırlı uğurlu olsun

Vedat Muriqi için İspanya basınından flaş bir transfer iddiası geldi. Mallorca formasıyla sergilediği performansla La Liga'ya damga vuran Vedat Muriqi, dev kulübe imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Mallorca formasıyla La Liga'ya damga vuran Vedat Muriqi için flaş bir iddia gündeme geldi. Atletico Madrid'in teknik direktör Simeone'nin ısrarla istediği Vedat Muriqi'yi devre arasında kadrosuna katmaya yakın olduğu ileri sürüldü.

VEDAT MURIQI, LA LIGA'YA DAMGA VURDU

İspanyol ekibi Mallorca'nın 2022'nin yazında Lazio'dan 8 milyon euro ödeyerek bonservisini aldığı Vedat Muriqi performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kosovalı golcü, Joselu Mato ile birlikte geçen sezondan bu yana La Liga'da Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid karşısında gol atan iki oyuncudan biri oldu.

TRANSFERİ DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; Hücum yollarında eksikliği göze çarpan Atletico Madrid, devre arasında flaş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Dev kulüp, teknik direktör Diego Simeone'nin ısrarla istediği Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmaya çok yakın.

YOK BÖYLE BONSERVİS!

Öte yandan haberde, Başkent ekibinin transferi 20 milyon euroya yakın bir bonservisle bitirmek istediği ve Mallorca'nın da bu rakama sıcak baktığı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon şu ana kadar 7 resmi maça çıkan Vedat Muriqi bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 618 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Kosovalı golcü, 3 gol ve 1 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr