Yok artık Yusuf Yazıcı! Tüm Fransa onu konuşuyor: Öyle bir şey yaptı ki...

Yusuf Yazıcı, Fransa'da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Fransız ekibinde bu sezon başarılı performansıyla adeta küllerinden doğan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, inanılmazı başardı ve kulüp tarihine geçti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, bu sezon performansıyla büyük beğeni topladı. Teknik direktör Paulo Fonseca'nın gözdesi olan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, inanılmaz bir başarıya imza attı ve Fransız ekibinin tarihine adını yazdırdı.

YUSUF YAZICI, KÜLLERİNDEN DOĞDU

2022'nin yazında Lille'de kadroda düşünülmeyerek CSKA Moskova'ya ardından da eski takımı Trabzonspor'a kiralanan Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz yaz takıma geri döndü. Performansıyla büyük beğeni toplayan ve teknik direktörü Paulo Fonseca'nın gözüne girmeyi başaran milli oyuncu, yeniden takımın gözdelerinden biri olmayı başardı.

KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

Fransa Kupası'nda Golden Lion'u 12-0'lık farklı bir skorla mağlup eden Lille'de Yusuf Yazıcı tarihe geçti. Takımının ilk 2 golünü atan milli oyuncu, Burak Yılmaz'ı geride bırakarak 26 golle kulüp tarihinin en skorer Türk oyuncusu oldu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1359 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 9 gol ve 3 asistle skora etki etti.