Yok artık Mostafa Mohamed! Fransa'da inanılmaz olay: Benzersiz bir başarı

Fransa'da Nantes forması giyen Mostafa Mohamed için flaş bir gelişme yaşandı. Fransız ekibinde gündemden düşmeyen Mısırlı golcü, ülkede gündem oldu. İşte Mostafa Mohamed haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Nantes'e kiraladığı ve sezon başında da bonservisiyle beraber Fransız ekibine sattığı Mostafa Mohammed, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Mısırlı oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'ndan muhteşem bir şekilde döndü. Son olarak Toulouse karşılaşmasında harika bir gol atan Mostafa, ligi adeta altüst etti.

MOSTAFA MOHAMMED BU SEZON BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ligue 1'de Nantes formasını terleten Mostafa Mohamed, Fransa'ya damga vurmaya devam ediyor. Afrika Kupası'nda iyi bir performans sergileyen Mostafa Mohamed turnuvadan döner dönmez lige damga vurdu. Nantes'in Toulouse'yi 2-1 mağlup ettiği maçta harika bir frikik golü atan santrafor oyuncusu bu sezon bir ilki gerçekleştirdi. Mostafa Mohamed, bu sezon Ligue 1'de iki kez frikik golü atan ilk oyuncu oldu.

LORIENT'E DE ATMIŞTI

Mostafa Mohammed, bir önceki frikik golünü 6'ncı haftada oynanan Lorient karşılaşmasında kaydetmişti. Nantes evinde oynanan mücadeleyi 5-3 kazanmayı başarmıştı.

NANTES RAKAMLARI

Mostafa Mohammed, Nantes formasıyla tüm kulvarlarda 68 maça çıktı. 27 yaşındaki golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 6 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr / Ali Rıza Solmaz