Yok artık Hakan Çalhanoğlu! Herkes onu konuşuyor: İnanılmazı başardı...

Serie A'ya damga vuran Hakan Çalhanoğlu, Almanya'da da gündem oldu. Milli oyuncu, Bundesliga'ya başarılarıyla adını kazıdı. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu bu sezonda performansıyla İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ne damga vuruyor. Son olarak Serie A'da en çok gol atan Türk oyuncu olarak ismini Çizme futbol tarihine yazdıran Halan Çalhanoğlu'na bu kez de bir takdir Almanya Bundesliga'dan geldi. Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'da forma giyen en iyi 5 Türk oyuncu arasında kendine yer buldu.

HAKAN ÇALHANOĞLU, BUNDESLIGA TARİHİNE GEÇTİ

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu bu sezonda da performansıyla adeta parmak ısırtıyor. Milli oyuncu, Serie A'da son olarak Frosinone ağlarını havalandırarak Serie A'da en çok gol atan Tür oyuncu olmuştu. Başarılı orta saha oyuncusu, Bundesliga tarafından düzenlenen önemli bir listede kendine yer buldu. Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'da forma giyen en iyi 5 Türk oyuncu arasında gösterildi.

BUNDESLIGA RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'da Hamburg ve Bayer Leverkusen formalarını giydi. Milli oyuncu iki takım ile toplamda 111 Bundesliga karşılaşmasına çıkarken, 28 gol 22 asist ile skora etki etti.

INTER PERFORMANSI

Milli futbolcu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 110 maça çıkarken 18 gol ve 22 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr