Yok artık Cengiz Ünder! Fenerbahçe'ye ağır fatura: Kimse bunu beklemiyordu...

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Sezon başında 15 milyon euro bonservisle transfer edilen milli yıldız Cengiz Ünder, kötü performansıyla saç baş yoldurttu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz yaz Marsilya'dan büyük beklentilerle transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığına neden olan milli yıldız Cengiz Ünder'in maliyeti büyük oldu.

CENGİZ ÜNDER, PAHALIYA PATLADI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Sarı-lacivertliler, Marsilya'dan transfer ettiği milli oyuncu için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Ödenen bu bonservis bedeli uzun süre tartışma konusu oldu.

TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Büyük beklentilerle geldiği Fenerbahçe'de performansıyla hayal kırıklığına uğratan Cengiz Ünder, sahadaki isteksiz görüntüsüyle hem taraftarın hem de yönetimin sabrını taşırdı. Milli oyuncu, sahada kayıplara karıştı ve taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 10 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 246 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 1 asistle skora etki etti.