Yok artık Çağlar Söyüncü! Bütün İspanya bunu konuşuyor

İspanya La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü, ligde oynanan Sevilla maçı sonrası gündem oldu. Bu sezon bir türlü beklenen performansı gösteremeyen milli futbolcu, şu sıralar İspanya'da en çok konuşulan isim. İşte İspanya'yı ayağa kaldıran Çağlar Söyüncü gelişmesi...

YAŞAR ÇİFCİBAŞI

İngiltere'deki Leicester City macerasının ardından İspanya'nın yolunu tutan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de bir türlü istikrar sağlayamadı. Ara transferde de adı sık sık Türk kulüpleriyle anılan milli futbolcu, ligde oynanan Sevilla maçı sonrası ise gündem oldu.

DIEGO SIMEONA, ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN KIRMIZI KART GÖRMESİ SONRASI ÇILGINA DÖNDÜ

La Liga'da oynanan 4. hafta erteleme maçında Atletico Madrid, sahasında Sevilla'yı konuk etti. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ise 66. dakikada Koke'nin yerine oyuna dahil oldu. Teknik direktör Diego Simeone'nin gözüne girmek ve düzenli ilk 11 oyuncusu olmak isteyen Çağlar Söyüncü, tam 4 dakika sonra kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Yaşanan bir pozisyonda rakibinin bileğine basan Çağlar, VAR kontrolünün ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeona ise çılgına döndü.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YÜ TAKIM ARKADAŞI TESELLİ ETTİ

Gördüğü kırmızı kart sonrası direkt soyunma odasının yolunu tutan milli futbolcuyu, takım arkadaşı Alvaro Morata teselli etti.

Çağlar Söyüncü, geçtiğimiz hafta da bir penaltı yaptırmış ve ilk yarı sonunda oyundan alınmıştı.

www.aksam.com.tr | Yaşar Çifcibaşı