Yine yeniden Aykut Kocaman! Süper Lig'de büyük sürpriz: Ortalık yıkıldı...

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olmasının ardından gündem oldu. Fenerbahçeli taraftarlar yenilgi sonrası sosyal medyada binlerce Aykut Kocaman paylaşımında bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ni Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olmasının ardından gündeme bir kez daha Aykut Kocaman ismi geldi. Sabrı taşan sarı-lacivertli taraftarlar, takımın başına Aykut Kocaman'ın gelmesi için paylaşımlar yaptı.

FENERBAHÇE'NİN MAĞLUBİYETİ BARDAĞI TAŞIRDI

Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 6-1'lik şok bir skorla mağlup ayrılan sarı-lacivertlilerde taraftarlar kazan kaldırdı. Sosyal medyada başkan Ali Koç'a teknik direktör İsmail Kartal'a ve futbolculara tepki yağdı.

YENİDEN AYKUT KOCAMAN SESLERİ

Bu yenilgi sonrası Fenerbahçe'de gündeme bir kez daha Aykut Kocaman ismi geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada deneyimli hoca için binlerce paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımlar sonrası Aykut Kocaman ismi sosyal medyada gündem oldu.

3 KUPASI VAR

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünde bir Süper Lig şampiyonluğu, 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 58 yaşındaki çalıştırıcı ayrıca Konyaspor ile de Türkiye Kupası kaldırmayı başardı.

İşte Aykut Kocaman paylaşımlarından bazıları: