Yılın transferini Vinicius Junior! Yer yerinden oynayacak

Vinicius Junior için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Real Madrid'de forma giyen Brezilyalı yıldızın yeni adresini resmen duyurdular. İşte Vinicius Junior transferinde son durum...

İspanyol devi Real Madrid, Kylian Mbappe transferi için tüm şartları zorluyor. Gelen bilgilere göre Real Madrid, yıldız futbolcunun transferi için ek bir kaynağa ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple takımın yıldız futbolcusu Vinicius Junior'un satışına izin verebilir.

MANCHESTER UNITED VINICUS JUNIOR İÇİN DEVREDE!

Real Madrid, yıldız futbolcusu Vinicius Junior'ın transferine izin verebilir. Kylian Mbappe transferi için ek bir kaynak oluşturmak isteyen eflatun beyazlılar için flaş bir iddia İspanyol basınından geldi. Gelen bilgilere göre Manchester United, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'a talip oldu. İspanyol devinin Kylian Mbappe transferi için Vinicius Junior'ın ayrılığına izin verebileceği kaydedildi.

Öte yandan Manchester City ve Paris Saint-Germain'in de Vinicius Junior için devrede olduğu kaydedildi.

Real Madrid, Kylian Mbappe transferinde büyük mesafe kat etti. Ancak Fransız futbolcuyla yapılan görüşmelerde maaş konusunda henüz anlaşma sağlanabilmiş değil.

www.aksam.com.tr