Yılın transferini duyurdular! Ozan Tufan, Süper Lig devine hayırlı olsun...

Ozan Tufan için yeniden Süper Lig yolu gözüktü. Sezon başında transfer olduğu Hull City'den ayrılmak ve Türkiye'ye dönmek isteyen Ozan Tufan, eski hocası Şenol Güneş ile çalışmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Sezon başında Fenerbahçe'den 3 milyon euro bonservisle Hull City'e transfer olan Ozan Tufan için flaş bir gelişme yaşandı. İngiltere'den ayrılmak ve Süper Lig'e dönmek isteyen Ozan Tufan'ın eski hocası Şenol Güneş ile çalışmak istediği iddia edildi.

OZAN TUFAN 3 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ

Fenerbahçe'de bir türlü tutunamayan Ozan Tufan, sezon başında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Championship takımlarından Hull City'e transfer olmuştu. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiliz ekibiyle 2025'in yazına kadar sözleşme imzalamıştı.

AYRILMAK VE SÜPER LİG'E DÖNMEK İSTİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; İngiltere'de aradığını bulamayan Ozan Tufan, Hull City'den ayrılmak ve Süper Lig'e geri dönmek istiyor. Acun Ilıcalı'dan transferi için kolaylık sağlamasını isteyen 28 yaşındaki oyuncu, eski hocası Şenol Güneş ile çalışmak istiyor.

ŞENOL GÜNEŞ SICAK BAKIYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Bursaspor'dan öğrencisi olan Ozan Tufan'a 'hayır' demeyeceği belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ozan Tufan, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 44 resmi maça çıkan Ozan Tufan, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2532 dakika sahada kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 golle skora etki etti.