Yılın transferi Rodrygo! Brezilyalı golcü geliyor

Rodrygo transferinde ortalığı ayağa kaldıran bir gelişme yaşandı. Real Madrid'in Brezilyalı golcüsü için büyük bir fırsat meydana geldi. İspanyol devi Real Madrid, Rodrygo için kararını verdi. İşte detaylar...

FATİH BURAK YILDIRIM

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Rodrygo, yılın transferine imza atabilir. 24 yaşındaki Brezilyalı dünya yıldızı futbolcu için büyük bir fırsat oluştu. Real Madrid'de Xabi Alonso sonrası geri planda kalan ve forma şansı bulmakta güçlük çeken Rodrygo için karar verildi.

İspanyol basını, Rodrygo cephesinde yaşanan sıcak gelişmeyi duyurdu.

RODRYGO FIRSATI!

Devre arası transfer döneminde kadrosunda bazı değişikliklere gitmeyi hedefleyen Real Madrid'de, Brezilyalı futbolcu Rodrygo gözden çıkarıldı. İspanyol basını, ara transferde 24 yaşındaki forvet oyuncusuna gelecek olan tekliflerin değerlendirileceğini duyurdu. Rodrygo için 3 İngiliz kulübü harekete geçmiş durumda.

İspanya'da geniş yer bulan haberin detayında, İngiltere Premier Lig'den Tottenham, Chelsea ve Arsenal, bu transfer için pusuda bekliyor. Özellikle Chelsea'nin yaklaşık 80 milyon euro'luk bir paket hazırladığı da gelen bilgiler arasında.

YILIN TRANSFERİ!

Brezilyalı futbolcunun yeni durağının neresi olacağı merak edilirken, oyuncuyu gündeminde tutan ekiplerden birisinin de Fenerbahçe olduğu biliniyor. Bu sezon En-Nesyri ve Jhon Duran ikilisinden istediği verimi alamayan ve Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen'e rakip olacak bir forvet transferi etmek isteyen Fenerbahçe'nin Rodrygo için girişimlerde bulunması bekleniyor.

Sarı lacivertli kulüp, daha önce Arda Güler transferiyle birlikte ilişkilerini geliştirdiği Real Madrid ile bir kez daha masaya oturabilir. Ancak Brezilyalı futbolcunun yüksek maliyetleri, bu transferde en büyük engel olarak görülüyor.

Real Madrid'de bu sezon gözden düşen Rodrygo, sezon başından bu yana henüz golle tanışamadı.

Fenerbahçe cephesi daha önce yine Real Madrid'den Brahim Diaz ile temas kurmuş, ancak oyuncudan olumsuz geri dönüş almıştı.