Yılın transferi Mohamed Salah! Bir rüya gerçek oluyor...

Mohamed Salah transferi resmen bitiyor. Liverpool'un efsaneleri arasına girmeyi başaran Mısırlı golcünün geleceği netleşiyor. İşte Mohamed Salah transferinin detayları...

Liverpool'un Mısırlı dünya yıldızı takıma veda ediyor. Uzun yıllar İngiliz ekibinde top koşturan ve burada kupalar kazanan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda noktalanıyor. Mohamed Salah'ın geleceği ise netleşiyor. İşte detaylar...

LIVERPOOL MOHAMED SALAH ALTERNATİFİNİ BULDU

Jürgen Klopp sonrası teknik direktörlük görevine Arne Slot'u getiren ve sezona oldukça iyi başlayan Liverpool'da bir yandan kadrodaki değişim de sürüyor. Takımın yıldız futbolcusu Mohamed Salah ile devam edecek olan bu değişimle birlikte İngiliz kulübü, Mısırlı futbolcunun alternatiflerini de belirlemiş durumda.

Gelen bilgilere göre Liverpool cephesi, Mohamed Salah'ın sezon sonunda ayrılığıyla birlikte kadrosuna katmak üzere Eintracht Frankfurt'un 25 yaşındaki Mısırlı forveti Omar Marmoush ve Borussia Dortmund'un 22 yaşındaki oyuncusu Karim Adeyemi'yi listesine aldı.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN TALİPLERİ VAR

Öte yandan Mohamed Salah'ın geleceği ise merak konusu. Oyuncuya Amerika ve Suudi Arabistan başta olmak üzere hemen hemen dünyanın her yerinden talipler var. Ancak son dönemde Mohamed Salah transferinde öne çıkan ekip ise Paris Saint-Germain oldu. Son olarak Kylian Mbappe'yi de kaybeden Fransız devi, Mohamed Salah'a dev bir teklif sundu.

Yıldız futbolcunun da bu teklifi değerlendirmeye aldığı gelen bilgiler arasında.

www.aksam.com.tr