Yılın transferi! Merih Demiral Süper Lig'e geri dönüyor...

İtalya'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral sezon sonunda takımı Atalanta'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Transfer sezonunun başlamasına kısa bir süre kala başarılı savunmacı Merih Demiral'a Süper Lig devi talip oldu. İşte detaylar...

www. aksam.com.tr

Bu sezon Atalanta'da oynadığı oyun ile ülkemizi gururlandıran milli futbolcu Merih Demiral'ın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa'dan da birçok talibi olan yıldız stoper Merih Demiral'a Süper Lig devi talip oldu.

GALATASARAY'DA HEDEF MERİH DEMİRAL

Atalanta bu sezon harika bir performans sergileyen 25 yaşındaki Merih Demiral'a Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray talip oldu. Sarı-kırmızlılar sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözü ile baktıkları Victor Nelsson'un yerini doldurabilmesi için yıldız futbolcu Merih Demiral'ı takıma kazandırmak için harekete geçti. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için iddia bir kadro kurmak isteyen Galatasaray Merih Demiral transferini bitirmek istiyor.

MERİH DEMİRAL'IN KARARI BEKLENİYOR

Atalanta'da yeterli süre bulamayan Merih Demiral, teknik direktör Piero Gaspirini ile sorunlar yaşamasının ardından sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar verdi. İtalya'dan Napoli ve Inter, Fransa'dan ise Monaco'nun talip olduğu yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ı transfer sürecinde zorluk rakipler bekliyor. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Merih Demiral ise henüz kararını vermiş değil.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Milli futbolcu Merih Demiral bu sezon Atalanta forması ile ile sadece 28 maçta görev alırken bunların yalnızca 14'ünde ilk 11'de sahaya çıktı. 1524 dakika sahada kalan oyuncu yalnızca 1kez rakip fileleri havanlandırdı.