Yılın transferi Henry Onyekuru! Süper Lig ekibine hayırlı olsun

Henry Onyekuru için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Fayha'da forma giyen yıldız oyuncu Henry Onyekuru için Süper Lig ekibi devreye girdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de Henry Onyekuru için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Adana Demirspor forması giyen yıldız oyuncu Henry Onyekuru için sıcak bir gelişme yaşandı.

HENRY ONYEKURU İÇİN TRANSFERDE HAREKETLİ GÜNLER

2023'ün yazında Adana Demirspor'dan 3.2 milyon euro bonservis bedeliyle Al Fayha'ya transfer olan Henry Onyekuru için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan ekibinden ayrılmayı planlayan yıldız oyuncunun durumunu birçok takım yakından takip ediyor.

SÜPER LİG EKİBİ İŞİ BİTİRİYOR

Al Fayha'da takımdan ayrılığı gündeme gelen Henry Onyekuru için sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, 27 yaşındaki Nijeryalı yıldız oyuncu için devreye girdi. İstanbul temsilcisinin bu transferi bitirmek için önümüzdeki günlerde harekete geçeceği öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Henry Onyekuru, geçtiğimiz sezon Al Fayha formasıyla 34 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2607 dakika sahada kalan 27 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu, 11 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.