Yılın transferi Fernando Muslera! Resmen duyurdular...

Yeni sezon için kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen isim konumunda Fernando Muslera yer alıyor. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Fernando Muslera için sarı-kırmızılı yönetim kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmıızılı kulüpte geleceği en çok merak edilen isim ise hiç kuşkusuz takım kaptanı Fernando Muslera. Galatasaray yönetimi, kulüpte 13. sezonunu geçiren ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisi ile yola devam kararı aldı.

FERNANDO MUSLERA, GALATASARAY'DA KALIYOR

Sarı-kırmızılı yönetim, taraftarın sevgilisi olan ve kulüp efsaneleri arasına adını yazdıran Fernando Muslera ile yeni mukavele yapmaya hazırlanıyor.

MUSLERA İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray yönetimi, Fernando Muslera'ya 2 yıllık sözleşme teklifi etti. Tecrübeli file bekçisinin bu teklife sıcak baktığı ve Galatasaray'da jübilesini yapmak istediği kaydedildi.

"MAAŞINDA İNDİRİME GİT SONRA TEKNİK EKİBE KATIL"

Sarı-kırmızılılar, kulüpten senelik 2.5 milyon euro kazanan Fernando Muslera'nın maaşında indirime gitmesini talep etti. Başkan Dursun Özbek'in Muslera'ya "Maaşında indirime git ve 2 senelik yeni sözleşmenin bitmesinin ardından teknik ekibe katıl." şeklinde teklif yaptığı ve Muslera'nın da bu teklifi kabul ettiği kaydedildi.

GALATASARAY TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI

Fernando Muslera, 2011 yılında adım attığı Galatasaray'da 15 kupayla en fazla kupa kazanan yabancı oyuncu, 472 maçla en çok maça çıkan yabancı oyuncu olma rekorlarına sahip oldu.

www.aksam.com.tr