Yılın transferi Anderson Talisca! Uzun süredir beklenen haber nihayet geldi

Anderson Talica transferinde mutlu sona ulaşıldı. Suudi Arabistan'da Al Nassr forması giyen ve uzun süredir transferde adı geçen yıldız futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı. İşte Anderson Talisca transferinin detayları...

Süper Lig'de gözler yaz transfer dönemine çevrildi. Kulüpler, kadrosuna katmayı hedeflediği yıldız futbolcular için harekete geçti. Gündemdeki isimlerden birisi de Anderson Talisca olmuştu. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen ve uzun süredir Türk kulüpleriyle anılan Brezilyalı futbolcunun transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE'DE ANDERSON TALISCA SESLERİ!

Fenerbahçe'de gözler seçimli genel kurula çevrildi. Camia, başkan adaylarından Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın karşı karşıya geleceği seçimi bekliyor. Öte yandan takımın başına ise dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho getirildi. Portekizli hocanın ardından taraftarlar, yapılacak olan transferlere odaklandı. Fenerbahçe'nin gündemindeki futbolculardan birisi ise Anderson Talisca olmuştu. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın "Talisca gelmek istiyor" açıklamasının ardından taraftarlarda büyük bir heyecan uyandı. Öte yandan Brezilyalı futbolcunun, Al Nassr armasıyla paylaştığı bir fotoğraf ise takımda kalacağı yönündeki iddialarını beraberinde getirmişti. Fenerbahçe'nin Talisca planı ise ortaya çıktı.

DEV TRANSFER OPERASYONU!

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe cephesi, Anderson Talisca için girişimlerini hızlandırdı. Sarı lacivertlilerin, Brezilyalı futbolcuyu renklerine bağlamak adına tüm şartları zorlaması bekleniyor. Öte yandan teknik direktör Jose Mourinho'nun da oyuncuyu istediği ifade ediliyor. Bu sezon yıldızlarla dolu kadrosuna yenilerini eklemek isteyen Al Nassr cephesi ise iyi bir teklif gelmesi durumunda Talisca'nın ayrılmasına izin verecek. Fenerbahçe'de gerçekleşecek olan seçimin ardından transferde ilk hedefin Anderson Talisca olması bekleniyor.

Kısa zamanda bu transferde önemli gelişmeler yaşanabilir...

www.aksam.com.tr