Yılın sürprizi! Tolga Ciğerci 7 yıl sonra geri döndü: Transferi resmen duyurdular

Tolga Ciğerci 30 yaşında Avrupa'ya geri döndü. Ankaragücü'ndeki performansıyla dikkat çeken Tolga Ciğerci, 7 yıl sonra eski kulübüne transfer oldu. Deneyimli orta sahanın transferi resmen duyuruldu.

www.aksam.com.tr

Tolga Ciğerci yeni sezon öncesi Başakşehir'den Ankaragücü'ne transfer olmuştu. Sarı-Lacivertlilerde son derece verimli bir sezon geçiren deneyimli orta saha oyuncusu flaş bir transfere daha imza attı. Tolga Ciğerci yıllar sonra Avrupa'ya döndü.

TOLGA CİĞERCİ ALMANYA'YA DÖNDÜ

2016-17 sezonu başında Hertha Berlin'den Galatasaray'a 3 milyon euro karşılığında transfer olan Tolga Ciğerci, 7 yılın ardından Alman ekibine geri döndü. Berlin temsilcisi, Tolga Ciğerci transferi için Ankaragücü ile el sıkıştı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ankaragücü, Tolga Ciğerci'nin Hertha Berlin'e transfer olduğunu resmen açıkladı.

16 MAÇTA 5 GOLE KATKI VERDİ

Bu sezon Ankaragücü formasıyla Süper Lig'de 16 maça çıkacak olan Tolga Ciğerci 2 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı. Deneyimli orta saha oyuncusu ülkemizde Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve Ankaragücü formaları giydi.

MİLLİ FORMAYI DA GİYDİ

A Milli Futbol Takımımızın formasını 4 kez terleten Tolga Ciğerci, Almanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giymişti.

www.aksam.com.tr