Akşemsettin Gençalp
PSG'nin parlayan yıldızı Bradley Barcola, transferin gözde isimlerinden biri oldu. Avrupa devlerini peşinden sürükleyen, özellikle Liverpool ve Bayern Münih'in transferi için bastırdığı Bradley Barcola için karar verildi.
LIVERPOOL VE BAYERN MUNIH'E RET
2023'ün yazında 45 milyon euro bonservisle Lyon'dan Paris Saint-Germain'e transfer olan Bradley Barcola, yakaladığı çıkışla herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. aksam.com.tr'nin Fransa basınından aktardığı habere göre; Liverpool ve Bayern Münih, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun transferi için PSG'nin kapısını çaldı. Ancak Fransız devi, 2 kulübü de geri çevirdi.
BRADLEY BARCOLA İÇİN İMZA KARARI
Habere göre; Liverpool ve Bayern Münih'i geri çeviren Paris Saint-Germain, genç yıldızını kesinlikle bırakmak istemiyor. Fransız yıldız için harekete geçen yönetim, 22 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Bu yaz imzaların atılması bekleniyor.
GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
Bradley Barcola, geçen sezon Paris Saint-Germain formasıyla 64 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 46'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 3927 dakika sahada kalan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 21 gol ve 21 asistle skora etki etti.