Yılın ilk bombası Anderson Talisca! Beklenen transfer nihayet duyuruldu

Anderson Talica transferinde mutlu son! Uzun süredir adı Süper Lig devleriyle anılan Anderson Talisca için beklenen haber resmen geldi. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de Beşiktaş forması giydiği dönemde taraftarların gönlünde taht kuran ve bir süredir kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca, Türkiye'ye geri dönüyor. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun kulübü Al Nassr, flaş bir karar aldı. Yıldızlarla dolu kadrosuna yenilerini eklemek isteyen Suudi kulübü, Türkiye'den talipleri olan Talisca'nın ayrılmasına izin verdi.

ANDERSON TALISCA PLANI RESMEN BELLİ OLDU!

Suudi Arabistan cephesinden gelen bilgilere göre Al Nassr, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane gibi yeni dünya yıldızlarına yenilerini eklemek adına Anderson Talisca ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu gelişme üzerine Süper Lig devleri kolları sıvadı. Gelecek yaz Anderson Talisca transferi için büyük bir rekabet yaşanacak. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki dönemi hakkında konuşan Talisca, Beşiktaş günlerini unutamadığını ifade etmişti. Oyuncu her ne kadar siyah beyazlı kulübe yakın olarak görülse de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da devrede oluşu işleri karıştırdı.

SEZON BİTMEDEN İKNA MESAİSİ BAŞLADI!

Gelen bilgilere göre İstanbul devleri, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile temaslara başladı. Öte yandan Anderson Talisca'yı ikna etme planları da belli oldu. Beşiktaş, yeni bir yapılanmayla birlikte yeni sezonda Anderson Talisca'yı takımın en önemli ismi haline getirmeyi hedefliyor. Galatasaray ve Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi kozunu kullanıyor. Öte yandan mali şartlarda hem Suudi kulübünü, hem de oyuncu cephesini ikna etmeyi başaran ekip, Anderson Talisca'yı renklerine bağlayacak.

Bu sezon büyük bir sakatlık yaşayan Talisca, şu sıralar tedavi sürecini tamamlamaya çalışıyor. Yaşadığı sakatlık öncesi Suudi Pro Ligi'nde 17 maçta boy gösteren Brezilyalı on numara, 16 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr