Yılın bombası Van Dijk! Transfer kararını resmen açıkladı...

Liverpool'da Jürgen Klopp'un ayrılık kararı sonrası Van Dijk transferi gündeme geldi. Hollandalı dünya yıldızı için dev bir kulüp devreye girdi. Öte yandan Virgil Van Dijk, geleceğine ilişkin resmi açıklama yaptı.

Premier Lig devi Liverpool'dan Jürgen Klopp'un ayrılık kararı, İngiliz taraftarları arasında büyük bir şok yaşatmıştı. Klopp sonrası bir başka deprem de takımın yıldız oyuncularından Van Dijk'tan geldi.

VAN DIJK TRANSFERİ İÇİN HAREKETE GEÇTİLER!

İspanyol devi Real Madrid, Hollandalı stoper için resmen devreye girdi. İspanyol basını, Real Madrid'in yeni sezonda savunma hattını Van Dijk ile güçlendirmek istediğini ifade etti. Bu gelişme Liverpool taraftarlarının büyük tepkisini çekti.

Van Dijk, konuya ilişkin sessizliğini bozdu.

VAN DIJK: "AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE..."

32 yaşındaki deneyimli stoper konuya ilişkin açıklama yaptı. Virgil van Dijk, "Yüzde 100 açık konuşmak gerekirse, bu kulübe tamamen bağlıyım. Liverpool'u ve taraftarları seviyorum. Kendimi tamamen bu kulübe adadım. Kaptan olarak her anın tadını çıkarıyorum" ifadelerini kullandı.

Gelecek yaz sözleşmesinin son yılına girecek olan yıldız oyuncu için Real Madrid'in girişimlerini sıklaştırması bekleniyor.

www.aksam.com.tr