Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye hayırlı olsun! Herkes bu transferi bekliyordu

Bu sezon Süper Lig'de istediği performansı bir türlü veremeyen Fenerbahçe'de gelecek sezon hazırlıkları başladı. 2023-2024 sezonu için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Paris Saint-Germain forması giyen yıldız orta saha oyuncunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Fenerbahçe, Paris Saint-Germain forması giyen ofansif orta saha oyuncusu Renato Sanches'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

RENATO SANCHES İÇİN ALİ KOÇ'TAN ÖZEL GÖRÜŞME

Süper Lig'de hedeflerin çok uzağında bir oyun sergileyen Fenerbahçe gelecek sezon şampiyonluğu elde edip kupa hasretine son vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler PSG forması giyen 25 yaşındaki genç yıldız Renato Sanches'i transfer etmek için kolları sıvadı. Transferi bir an önce bitirmek isteyen Ali Koç, Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gelen Paris Saint-Germain'in başkanı Nasser Al-Khelaifi ile İstanbul'da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

KARARI BEKLENİYOR

Renato Sanches'in PSG ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Ancak Portekizli oyuncu daha fazla süre bulabileceği bir takıma transfer olarak formu korumak ve EURO 2024'e katılmak isteyen Portekiz milli takımındaki yerini korumak istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Paris Saint-Germain forması ile 27 resmi maça çıkan Reanto Sanches sadece 8 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. 905 dakika saha kalan oyuncu 2 gol ile skora katkı sağladı.