Fenerbahçe'de Yiğit Efe Demir heyecanı! Jesus'un elinde yeni bir yıldız doğuyor

Yiğit Efe Demir Fenerbahçe'de sahne almaya hazırlanıyor. Süper Lig'de yarın İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de yaşanan stoper sıkıntısı sebebiyle Yiğit Efe Demir'e şans doğdu. Jorge Jesus, 18 yaşındaki savunmacıyı yarınki mücadelede sahaya sürebilir.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Yiğit Efe Demir, Süper Lig'de ilk kez sahne almaya hazırlanıyor. Stoper hattında yaşanan sakatlıklar sebebiyle zor durumda kalan Jorge Jesus, yarın oynanacak İstanbulspor-Fenerbahçe maçında Yiğit Efe Demir'e şans verebilir.

FENERBAHÇE'DE YİĞİT EFE DEMİR İLK KEZ SAHNE ALABİLİR

Gustavo Henrique'nin Rennes maçında sakatlanması ve Luan Peres'in henüz iyileşmemiş olması sebebiyle Jorge Jesus stoper hattında yeni hamle yapmaya hazırlanıyor. Yarın İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Yiğit Efe Demir sürprizi yaşanıyor.

YİĞİT EFE DEMİR LİGDE SADECE 1 MAÇTA KADROYA GİREBİLDİ

Fenerbahçe altyapısında yetişen Yiğit Efe Demir, 3-0 kazanılan Ankaragücü maçında da kadroda yer almış ancak sahaya sürülmemişti. Defans hattında yaşanan sakatlıklar sonrası 18 yaşındaki Yiğit Efe Demir'in İstanbulspor'a karşı sahaya ilk 11'de çıkma ihtimali doğdu.

AVRUPA'DA SON 2 MAÇTA KADRODAYDI

Yiğit Efe Demir, Süper Lig'deki Ankaragücü maçının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 2 maç olan AEK Larnaca ve Rennes mücadelelerinde de kadroda bulunmasına rağmen süre alamadı.

U19 VE REZERV LİG'DE 7 MAÇA ÇIKTI

2019-20 sezonunun ara transfer döneminde Altınordu altyapısından yetişen Yiğit Efe Demir, bu sezon U19 Süper Lig ve Rezerv Lig'de Fenerbahçe formasıyla toplam 7 maça çıktı.

www.aksam.com.tr