Yiğido Kevin N'Koudou! Resmen açıklandı: Süper Lig'de büyük bomba Sivasspor'dan

Beşiktaş'ın yıldızı Kevin N'Koudou sürpriz bir transfere imza atabilir. Siyah-Beyazlılarda gözden düşen futbolcu Yiğidoların gündeminde. Sivasspor cephesinden Kevin N'Koudou ile ilgili resmi açıklama gelirken oyuncunun önünde iki opsiyon var. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta forma giyen Kevin N'Koudou'nun yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyor. Sivasspor'dan oyuncuyla ilgili resmi açıklama gelirken, Kevin N'Koudou'nun tercihi şimdiden merak konusu oldu.

KEVIN N'KOUDOU İÇİN SÜRPRİZ TRANSFER

Beşiktaş'ta gözden düşen Kevin N'Koudou ile sözleşme yenilememe kararı alındı. En geç sezon sonunda, kontratını tamamlamasının ardından Siyah-Beyazlılara veda edecek olan Kevin N'Koudou'ya Yiğidolar talip oldu.

SİVASSPOR'DAN KEVIN N'KOUDOU HAMLESİ

Süper Lig ekibi Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Fanatik'e yaptığı açıklamada Kevin N'Koudou'yu ocak ayı için istediklerini ancak transferi gerçekleştiremediklerini söyledi. Sivasspor'un sezon sonunda boşa çıkacak olan Kevin N'Koudou için bir kez daha hamle yapacağı ortaya çıktı.

SEZONA MÜTHİŞ GİRMİŞTİ

Yiğidoların yanı sıra Fransa'dan da talipleri olan Kevin N'Koudou'nun vereceği karar şimdiden merak konusu oldu. Beşiktaş'ta 2022-23 sezonuna müthiş bir giriş yapan N'Koudou ilerleyen süreçte yaşadığı sakatlığın da etkisiyle gözden düşmüştü.

İLK 7 HAFTADA 4 GOL

Süper Lig'de bu sezon 12 maça çıkan Kevin N'Koudou 4 gollük katkı verdi. 27 yaşındaki futbolcunun bu 4 golü ilk 7 haftada atması dikkat çekti.