Yer yerinden oynayacak! Jadon Sancho ''Evet'' dedi; Şimdiden prensip anlaşmasına varıldı...

Jadon Sancho transferinde prensip anlaşmasına varıldı. Manchester United'da gözden çıkarılan dünya yıldızı futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Jadon Sancho transferinin detayları...

Ara transfer döneminin kapanmasının ardından kısa bir süre geçse de kulüpler yaz transfer çalışmalarına şimdiden start verdi. Gelecek yaz çok önemli transferler gerçekleşecek. O isimlerden birisi de Jadon Sancho.

2021 yazında 85 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan Jadon Sancho için İngiltere macerası adeta kabus gibi geçti. Sahada büyük hayal kırıklığı yaratan oyuncu, günden güne de takımda istenmeyen adam ilan edildi. 23 yaşındaki oyuncu bu sezon, eski takımı Borussia Dortmund'a kiralandı. Jadon Sancho'nun geleceği ise netlik kazandı.

JADON SANCHO TRANSFERİNİ DUYURDULAR!

Jamaika asıllı İngiliz kanat, sezon sonunda Manchester United'a geri dönecek. Ancak İngiliz ekibi onun üzerini çoktan çizdi. Bu sebeple oyuncu İngiltere'ye geri döner dönmez satış listesine konacak. Avrupa'dan birçok kulübün durumunu yakından takip ettiği oyuncu için İtalyan ekibi Juventus, erkenden harekete geçti. İspanyollar, Juventus'un Manchester United cephesiyle temasa geçtiği ve bonservis bedeli konusunda el sıkıştığını duyurdu.

TRANSFERE "EVET" DEDİ!

Gelen bilgilere göre Manchester United ve Juventus cephesi, bu transfer için 40 milyon euro'ya anlaşma sağladı. Jadon Sancho da İtalya'ya gitmeye sıcak bakıyor. Yıldız oyuncunun Temmuz ayında Dortmund ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Juventus'a imza atması bekleniyor.

2020 yılında güncel piyasa değerini 130 milyon euro'ya kadar yükselten Jadon Sancho'nun güncel değeri 25 milyon euro'ya kadar gerilemiş durumda.

www.aksam.com.tr