Yer yerinden oynayacak! Kylian Mbappe sonrası Mohamed Salah: Takım yıldızlar karmasına döndü

Mohamed Salah transferi için geri sayıma geçildi. Kylian Mbappe'nin transfer kararı sonrası bu kez de Mısırlı futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı. İşte Mohamed Salah'ın yeni takımı ve transferin detayları...

Yaz transfer dönemi öncesinde dünya yıldızı futbolcular için bir bir transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris Saint-Germain'den ayrılacağını kulüp yetkilileri ve takım arkadaşlarına açıklamıştı. Mbappe'nin bu kararının ardından yeni sezonda Real Madrid forması giymesi bekleniyor.

Bir başka yıldız futbolcu olan Mohamed Salah cephesinde ise önemli bir gelişme yaşandı.

MOHAMED SALAH'IN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU!

Liverpool forması giyen Mısırlı futbolcu, sezon sonunda Jürgen Klopp ile birlikte İngiliz ekibine veda ediyor. Fransız basınından gelen bilgilere göre; Kylian Mbappe'nin ayrılığı sonrası Paris Saint-Germain, gözüne Mohamed Salah'ı kestirdi. Suudi kulüplerinin de gündeminde olan Salah için gelecek yaz büyük bir transfer savaşı başlayacak.

ALTERNATİFLERİ BELLİ OLDU!

L'Equipe'in aktardığı bilgiye göre PSG cephesinin gündemindeki futbolcu yalnızca Mohamed Salah değil. Son dönemde Lionel Messi, Neymar gibi isimleri kaybeden Fransız kulübü, Kylian Mbappe'nin ayrılığı sonrası hücum hattında büyük bir değişime gidecek. Gündemde Victor Osimhen ve Bernardo Silva da bulunuyor.

Gelecek yaz PSG cephesinde önemli transfer gelişmeleri yaşanacak gibi duruyor.

www.aksam.com.tr