Ve takımın yeni hocası Jose Mourinho! Kararını resmen açıkladı: ''Sezon sonunda...''

Jose Mourinho geleceğine ilişkin konuştu. Adı Süper Lig devleriyle anılan Portekizli hoca, flaş bir açıklama yaptı. İşte Jose Mourinho'nun yeni durağı...

FATİH BURAK YILDIRIM

Son olarak İtalya Serie A'da Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho, 2024 yılının başından bu yana boştaydı. Portekizli teknik direktörün sahalara geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Mourinho, geleceğine ilişkin kararını resmen duyurdu.

JOSE MOURINHO KENDİSİ AÇIKLADI!

Kariyeri boyunca Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Inter ve Tottenham gibi önemli takımları çalıştıran ve sayısız başarıya imza atan Jose Mourinho, Roma macerasının ardından bir süredir sessizliğini koruyordu. Tecrübeli hocanın ismi özellikle Portekiz kulüpleri, Suudi Arabistan ekipleri ve Süper Lig devleriyle anılıyordu. Mourinho, geleceğine ilişkin konuştu. Portekiz basınına açıklamalarda bulunan 61 yaşındaki teknik direktör, yaz aylarını işaret etti.

"EN İYİ KARARI VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Deneyimli hocaya kendisine birçok yerden teklif olduğu iletilirken Jose Mourinho ise, "Geleceğimi yalnızca Tanrı bilebilir. Lizbon'a yakın yaşıyorum. Estadio da Luz'a (Benfica) ve Alvalade (Sporting) stadyumlarına 20 dakika uzaktayım. Yarın antrenman yapabilseydim yapardım, antrenman yapmadığım zaman kendimi boşlukta hissediyorum. Muhtemelen bu yaz geri döneceğim ve en iyi kararı vermeye çalışıyorum" dedi.

Tecrübeli hocanın Portekiz'e geri döneceği iddiaları bir hayli güçlü olsa da tıpkı Jorge Jesus ve Fernando Santos gibi Süper Lig'e gelen bir başka tecrübeli Portekizli hoca olma ihtimali de masada.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım