Yeni stoper Raphael Varane! ''Sezon sonunda geliyorum'' dedi...

Raphael Varane transferini resmen duyurdular. İngiliz devi Manchester United'dan ayrılacak olan dünya yıldızı stoperin yeni durağı belli oldu. İşte Raphael Varane transferinde son durum...

Premier Lig'de Manchester United forması giyen Raphael Varane, sezon sonunda İngiliz ekibine veda edecek. Fransız stoperin 1 yıl daha sözleşmesi bulunsa da üzeri çizilen isimlerden birisi durumunda. 30 yaşındaki futbolcunun yeni adresi ise netlik kazandı.

RAPHAEL VARANE İLE ANLAŞMA SAĞLANDI!

Uzun yıllar Real Madrid forması giyen ve yaşadığı sayısız başarının ardından Manchester United'da hayal kırıklığı yaratan Raphael Varane, sezon sonunda takıma veda ediyor. Tecrübeli stoperin yeni adresi ise belli oldu. İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre; Raphael Varane ile Al Nassr ve Al Ittihad temas halinde. Tecrübeli oyuncunun da Suudi Arabistan'a sıcak baktığı ve kariyerine burada devam etmek istediği belirtildi.

RAKAM BELLİ OLDU

Gelen bilgilere göre; Suudi Arabistan ekipleri, Raphael Varane için yıllık 30 milyon euro kazanbileceği bir paket hazırladı. Bu rakama çeşitli primler de eklenecek.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 30 yaşındaki futbolcu, kariyeri boyunca 1 Dünya Kupası, 1 UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi, 3 İspanya şampiyonluğu, 3 UEFA Süper Kupa, 3 İspanya Süper Kupa'sı, 1 İngiltere Lig kupası ve 4 FIFA Kulüpler Şampiyonluğu kupalarını kazandı.

www.aksam.com.tr