Yeni stoper Ozan Kabak oldu! 3+1 yıllık sözleşmeye ''Tamam'' dedi

Ozan Kabak transferinde sona gelindi. Bundesliga'da Hoffenheim forması giyen milli futbolcunun yeni durağı resmen duyuruldu. İşte Ozan Kabak transferinin detayları...

Yaz transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kariyerini Almanya Bundesliga'da sürdüren milli futbolcu Ozan Kabak cephesinde sürpriz bir haber duyuruldu. 24 yaşındaki stoperin yeni adresi belli oldu.

OZAN KABAK TRANSFERİ AÇIKLANDI

Galatasaray'da yaptığı olağanüstü çıkış sonrası sırasıyla Stuttgart, Schalke, Liverpool ve Norwich formaları giyen Ozan Kabak, 2022 yazında Hoffenheim'ın yolunu tutmuştu. Milli stoperin gelecek yaz Almanya'ya veda edeceği açıklandı. Gelen bilgilere göre birden fazla Premier Lig ekibi Ozan Kabak transferi için harekete geçti. Yıldız oyuncunun da İngiltere'de oynamaya sıcak baktığı kaydedildi.

SÖZLEŞMEYE İMZAYI ATIYOR!

Bu sezon Bundesliga'da 28 maçta boy gösteren Ozan Kabak, gelecek sezon Liverpool ve Norwich maceralarının ardından bir kez daha Ada'ya geri dönecek. Milli oyuncunun İngiltere'den birden fazla kulüple temas halinde olduğu ve bir İngiliz ekibiyle 3+1 yıllık sözleşmeye yakın olduğu ifade ediliyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Ozan'ın Avrupa şampiyonası öncesi yeni adresi netleşebilir.

www.aksam.com.tr