Yeni sezonun ilk transferi Ozan Kabak! Artık savunma ona emanet...

Ozan Kabak için yeniden Süper Lig yolu gözüktü. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen 23 yaşındaki milli oyuncu Ozan Kabak için eski takımı Galatasaray harekete geçti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen Ozan Kabak için yeniden Süper Lig ihtimali doğdu. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray eski oyuncusu Ozan Kabak için harekete geçti.

OZAN KABAK 7 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Geçen sezon Norwich City'de kiralık olarak forma giyen ve geçtiğimiz yaz Schalke'ye geri dönen Ozan Kabak, 7 milyon euro bonservis bedeliyle Hoffenheim'a transfer olmuştu. Alman ekibi, milli oyuncu ile 2026'nın yazına kadar sözleşme imzalamıştı.

GALATASARAY, HAREKETE GEÇTİ

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, eski futbolcusu Ozan Kabak için harekete geçti. Alman basınında yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar kadrosuna katmak istediği milli oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Ozan Kabak'ın transferini satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bitirmek isteyen Galatasaray, oyuncunun kulübü ile de anlaşması halinde transfer gerçekleşecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ozan Kabak, bu sezon Hoffenheim formasıyla şu ana kadar 32 resmi maçta forma giydi ve bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2525 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli savunma oyuncusu, 4 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.