Yeni orta saha Thiago Alcantara oldu! Yılın transferini resmen duyurdular

Thiago Alcantara transferinde sona gelindi. Liverpool'a veda eden dünya yıldızı futbolcunun yeni adresi duyuruldu. İşte Thiago Alcantara transferinin detayları...

Yaz transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala kulüplerde transfer hareketliliği de başladı. Gündemde ise birçok yıldız futbolcu var. O isimlerden birisi de Liverpool'a veda eden Thiago Alcantara. Uzun süredir transferde adı geçen İspanyol futbolcunun yeni adresi belli oldu.

THIAGO ALCANTARA İMZAYI ATIYOR

Liverpool'da yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir süredir düzenli olarak forma giyemeyen Thiago Alcantara'nın yeni durağı açıklandı. İspanyol basını, Xavi ile yollarını ayırarak Hansi Flick'i takımın başına getiren Barcelona'nın Thiago Alcantara için harekete geçtiğini ifade etti. Haberin detayında 33 yaşındaki futbolcunun da ülkesine dönmeye ve eski takımının formasını giymeye sıcak baktığı ifade edildi.

SÜPER LİG DEVLERİNİN DE GÜNDEMİNDEYDİ

Öte yandan Thiago Alcantara, Süper Lig devlerinin de listesinde yer alıyordu. Ancak Barcelona'nın bu transferde devreye girmesi, yıldız futbolcu için Süper Lig ihtimalini bir hayli zora soktu.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle hemen hemen hiç süre alamayan 33 yaşındaki futbolcunun yeni takımı, kısa süre içerisinde netleşecek.

www.aksam.com.tr