Yeni on numara Giovani Lo Celso! Süper Lig devi için İstanbul'a geliyor...

Giovani Lo Celso Süper Lig devine geliyor. Premier Lig ekibi Tottenham ile vedalaşmaya hazırlanan yıldız oyuncu, yeni on numara oluyor. İşte Giovani Lo Celso'nun yeni takımı...

Ara transfer döneminin sonuna doğru gelinirken Süper Lig'de transfer hareketliliği hız kazandı. Ligde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, kadrosuna yeni bir ofansif orta saha transferi yapmayı planlıyor. Sarı kırmızılıların gündemindeki futbolcu ise Giovani Lo Celso...

GIOVANI LO CELSO İSTANBUL'A GELİYOR!

Daha önce Tottenham'dan Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele'yi transfer eden Galatasaray, bu kez de Giovani Lo Celso'nun peşine düştü. Sarı kırmızılı ekip, 27 yaşındaki futbolcuyu yeni on numarası yapmak istiyor. Bu sebeple İngiliz kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Gelen bilgilere göre Lo Celso da Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Kulüplerin anlaşması durumunda Giovani Lo Celso, Galatasaray'ın yeni on numarası olacak.

TOTTENHAM KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

İngiliz ekibi, 2020 yılında bonservisini aldığı futbolcusunu kadroda düşünmüyor. Geçtiğimiz sezonu Villarreal'de kiralık olarak geçiren Lo Celso, yeniden Tottenham'a geri dönmüştü. Ancak yıldız futbolcu, İngiltere'de bir kez daha umduğunu bulamadı. Yaşadığı sakatlık da üzerine eklenince, Tottenham cephesi oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Lo Celso, eski formuna kavuşmak adına düzenli oynayabileceği bir kulübe transfer olmak istiyor. Kısa süre içerisinde bu transferin olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr