‘Yeni Luka Modric' İstanbul devine transfer oluyor! Son dakika olarak duyurdular...

Hırvatların zamanında 'Yeni Luka Modric' olarak adlandırdığı futbolcunun yeni durağı Süper Lig oluyor. İtalyan gazeteci Flavio Tassotti, oyun tarzı ve tekniğiyle Luka Modric'e benzetilen futbolcunun Türkiye'nin yolunu tutacağını iddia etti.

Yeni Luka Modric olarak adlandırılan yıldız futbolcu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Oyun tarzıyla Hırvatların efsane ismi Luka Modric'e benzetilen 25 yaşındaki futbolcunun İstanbul devinin yolunu tutacağı öne sürüldü.

LUKA MODRİC'İN VELİAHDI OLARAK GÖSTERİLİYORDU

Hırvatların Luka Modric'in halefi olarak gördüğü isim, Beşiktaş'ın radarında. İtalyan basını, Roma'da forma giyen Ante Coric için Beşiktaş'ın devreye girdiğini yazdı. 2018 yılında büyük bir çıkış yapan 25 yaşındaki oyuncu, Luka Modric'in veliahdı olarak gösteriliyordu.

ROMA 6 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Roma'nın 2018-19 sezonu başında 6 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Hırvat 10 numara, ilerleyen süreçte bekleneni verememiş ve kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı. Birçok takıma kiralanan Coric, geride bıraktığımız sezonu Zürich'te geçirmişti.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 800 BİN EURO

Roma'nın sözleşmesinin son yılına giren oyuncuyu kadroda düşünmediği ve Beşiktaş'ın resmi bir teklif sunması halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi. Oyuncunun güncel piyasa değeri sadece 800 bin euro.