“Yeni Gökhan Gönül olur” Fenerbahçe'den 2 milyon euroluk flaş transfer

Fenerbahçe'nin son transfer hamlesi akıllara Gökhan Gönül'ü getirdi. 22 yaşındaki Brezilyalı sağ bek için 2 milyon euro teklif sunan Fenerbahçe'de taraftarlar, oyuncunun Gökhan Gönül gibi katkı verebileceğini dile getirdi.

Fenerbahçe'de akıllara Gökhan Gönül'ü getiren bir transfer gelişmesi yaşandı. Brezilyalı sağ bek için Flamengo ile temaslara başlayan Fenerbahçe, 22 yaşındaki futbolcunun kulübüne 2 milyon euro teklif sundu. Oyuncunun adı dahi taraftarları heyecanlandırmaya yeterken, transferin gerçekleşmesi halinde Brezilyalı futbolcunun Gökhan Gönül gibi uzun yıllar kulübe hizmet vereceği görüşünde birleşti.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER HAMLESİ GÖKHAN GÖNÜL'Ü HATIRLATTI

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Gökhan Gönül'ü de 22 yaşında transfer etmiş ve oyuncudan uzun yıllar üst seviyede yararlanmıştı. Fenerbahçe'nin şimdiki hedefi ise yine 22 yaşında olan Matheuzinho. Brezilya basını, Jorge Jesus'un önerisiyle Sarı-Lacivertlilerin devreye girdiğini ve 2 milyon euro teklif sunduğunu yazdı.

PİYASA DEĞERİNİ SON 1 YILDA 2'YE KATLADI

Son 1 yılda piyasa değerini 2 katına çıkaran Matheuzinho, bu sezon ligde çıktığı 28 maçta 1 gol, 3 asistlik katkı verdi. Sürati ve top tekniğiyle dikkat çeken oyuncunun takımıyla 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.