Wilfried Zaha'dan Galatasaray'a ağır darbe! Akıllara durgunluk veren rakam...

Wilfried Zaha, büyük beklentilerle transfer olduğu Galatasaray'da büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şu ana kadarki performansıyla eleştirilerin hedefi olan Wilfried Zaha'nın maliyeti de dudak uçuklattı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'ın sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, performansıyla hayal kırıklığına uğrattı. Yıldız oyuncu Wilfried Zaha'nın sarı-kırmızılılara maliyeti ise büyük oldu.

WILFRIED ZAHA'YI FENERBAHÇE İSTEDİ, GALATASARAY ALDI

Sezon başında Fenerbahçe'nin uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı Wilfried Zaha'yı Galatasaray kadrosuna katarak büyük ses getirmişti. Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız oyuncu ile 2026'nın yazına kadar sözleşme imzaladı.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Büyük beklentilerle Galatasaray'a transfer edilen Wilfried Zaha, performansıyla beklentilerin altında kaldı. Sık sık eleştirilerin hedefi haline gelen yıldız oyuncu 22 resmi maçta 7 gol ve 3 asistle skora etki etse de etkisiz görüntüsüyle tepki çekti. Fildişi Sahilli oyuncu, oynadığı sol kanatta Kerem Aktürkoğlu kadar katkı sağlayamadı.

MALİYETİ AĞIR OLDU

Wilfried Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ise dudak uçuklattı. Yıldız oyuncu sarı-kırmızılılardan yaklaşık 77 milyon TL (2.33 milyon euro) imza parası aldı. 3 yıllık sözleşme imzalanan 31 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız ismin yıllık maliyeti ise yaklaşık 144 milyon TL (4.35 milyon euro).