Volkan Demirel ‘yarın açıklayacağız' dedi, o transfer ortaya çıktı! Yeniden bir araya geliyorlar

Volkan Demirel Hatayspor'da eski öğrencisiyle yeniden bir araya geliyor. Başarılı teknik adamın 'yarın açıklayacağız' sözleriyle müjdelediği transferin kim olduğu ortaya çıktı. Volkan Demirel, Fatih Karagümrük'te birlikte çalıştığı öğrencisini Hatayspor'a kazandırdı.

www.aksam.com.tr

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel transfer müjdesini verdi. "Yarın bir transferi açıklamayı planlıyoruz" diyen genç teknik adam, 1-2 futbolcu daha kadrolarına katacaklarını belirtti. Volkan Demirel'in 'yarın açıklayacağız' dediği futbolcunun da kim olduğu ortaya çıktı.

VOLKAN DEMİREL'İN MÜJDESİNİ VERDİĞİ TRANSFER ORTAYA ÇIKTI

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel transfere dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Ara transfer döneminde 3 takviye yapacaklarını belirten genç teknik direktör, "Yarın bir oyuncuyu açıklamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL ESKİ ÖĞRENCİSİYLE YENİDEN BİR ARAYA GELİYOR

Volkan Demirel'in transfer müjdesinin ardından ima edilen ismin kim olduğu ortaya çıktı. Hatayspor'un, Fatih Karagümrük'ten ayrılan Burak Bekaroğlu'nu kadrosuna kattığı öğrenildi. Volkan Demirel'in Karagümrük'ü çalıştırdığı dönemde sergilediği performansla dikkat çeken oyuncu, Hatayspor'da eski hocasıyla yeniden bir araya geliyor.

Bekaroğlu'nun yanı sıra 1-2 transfer daha yapacaklarını dile getiren Volkan Demirel, "Kadrodan memnunum ancak ihtiyaçlarımızı karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

Göreve geldiği tarihten itibaren Hatayspor'u bambaşka bir çehreye büründüren Volkan Demirel, Akdeniz ekibinin başında çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

www.aksam.com.tr