Volkan Demirel'in dünyası başına yıkıldı! Kimse bunu beklemiyordu: Her şey altüst oldu...

Volkan Demirel için Hatayspor'da işler yolunda gitmiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve kritik galibiyetlerle ses getiren Volkan Demirel ve öğrencileri son haftalarda galibiyete hasret kaldı. İşte detaylar...

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel için işler yolunda gitmiyor. Bu sezon aldığı Galatasaray ve Trabzonspor galibiyetleriyle ses getiren Volkan Demirel ve ekibi, galibiyeti unuttu.

VOLKAN DEMİREL İÇİN İŞLER TERSİNE DÖNDÜ

Bu sezon Süper Lig'in flaş takımlarından biri olan Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı aldıkları galibiyetlerle büyük yankı uyandırmıştı. Ancak bordo-beyazlılar son haftalarda adeta dibe vurdu. Demirel ve ekibinin galibiyet hasreti büyüdü.

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU

Sezona büyük umutlarla giren Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde son haftalarda galibiyete hasret kaldı. Bordo-beyazlılar, son 6 lig maçından 2 beraberlik alırken 4 de mağlubiyet aldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Volkan Demirel, bu sezon Hatayspor'un başında şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. 42 yaşındaki teknik direktör bu sonuçlarla maç başına 1.25 puan ortalaması yakalayabildi.