Volkan Demirel'e Fenerbahçe'den yıkan haber! Hüsrana uğradı...

Volkan Demirel'e kötü haber yıllarca formasını giydiği Fenerbahçe'den geldi. Sarı-lacivertlilerin yıldız ismini takımında görmek isteyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, hüsrana uğradı. İşte detaylar...

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e transferde kötü haber geldi. Fenerbahçe'de forma giyen eski öğrencisi Emre Mor'u kadrosuna katmak isteyen Volkan Demirel, olumsuz yanıt aldı.

VOLKAN DEMİREL, TRANSFER İÇİN KOLLARI SIVADI

Trendyol Süper Lig'de bu sezonun flaş takımlarından biri de Hatayspor oldu. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde sürprizlere imza atan bordo-beyazlılar, devre arasında yapacağı transfer hamleleriyle sezonun ikinci yarısında lige damga vurmak istiyor. Bu doğrultuda Demirel'in raporu doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

KÖTÜ HABER FENERBAHÇE'DEN GELDİ

Volkan Demirel'e kötü haber Fenerbahçe'den geldi. Sarı-lacivertlilerden ayrılığı gündemde olan eski öğrencisi Emre Mor'a talip olan genç çalıştırıcı bu transferden istediği sonucu alamadı. 26 yaşındaki oyuncunun ilk tercihinin İstanbul takımları olduğu öğrenildi.

BU SEZONKİ KARNESİ

Bu sezon Hatayspor'un başında 23 resmi maça çıkan Volkan Demirel, bu karşılaşmalardan 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 42 yaşındaki çalıştırıcı, bu sonuçlarla maç başına 1.30 puan ortalaması yakalayabildi.